Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Avondje Rode Loper door Amersfoort!

H E R I N N E R I N G – VOOR ALLE DETAILS ZIE EERDER BERICHT VAN 18 OKTOBER

Zaterdag 10 november 2018 is de Nierstichting Rode Loper. Hét wandelevenement voor nierpatiënten en hun naasten. Dit jaar maken we een bijzondere avondwandeling door de prachtige vestingstad Amersfoort. Onderweg is er muziek en worden warme drankjes geserveerd.

Juist in de donkere dagen willen we aandacht vragen voor het onzichtbare leed dat nierziekte heet. Samen gaan we lopen, hopen, gedenken, vertellen, verlichten. We dragen rood, we dragen lichtjes, we dragen nierpatiënten een warm hart toe.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten