Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Jaarlijkse uitdag DIOR

 HERINNERING! MIS DIT NIET!!!
Beste leden en belangstellenden!

U heeft nog precies 1 week om u alsnog in te schrijven voor de jaarlijkse, zeer gezellige DIOR uitdag op maandag 17 september a.s. Vertrek is om 13.00 uur vanaf de u bekende locatie aan de achterzijde van het oude Lichtenberg ziekenhuis aan de Jacob Catslaan, bij de St. Ansfriduskerk. Einde 21.00 uur.

Laat van u horen!!! U kunt zich melden bij mevr. Cora Knijff-Spijkers,
ledenadministrateur / redacteur Nieuwsbrief, email: theknijfffamily@hotmail.com, tel.
0348 – 41 86 78 of mobiel 06 – 23 77 82 78.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten