Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Herinnering Wetenschapsdag

Op deze jaarlijkse, razend interessante dag wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. De Wetenschapsdag op vrijdag 12 oktober a.s. van 10.00-17.00 uur is een dag voor zorgprofessionals, onderzoekers, patienten en belangstellenden, georganiseerd door de NVN, Nierstichting, Niernieuws, Ned. Federatie voor Nefrologie en de Willem Kolffstichting.  Wetenschappers en andere deskundigen presenteren dan de ins en outs van hun (nier)onderzoek.

Informatie over het programma en de locatie vindt u in de agenda op www. nvn.nl waar u zich ook nog kunt inschrijven. Uw webredacteur is er -evenals een paar bestuursleden- al een aantal keren bij aanwezig geweest en kan dit evenement warm bij iedereen aanbevelen dus ook en vooral patienten. Het maakt een reisje naar Leiden meer dan de moeite waard!

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten