Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Wetenschapsdag 2018. Warm aanbevolen!

Noteer met stip in uw agenda! Bestuur en uw webredacteur hebben  al enkele jaren dit event bijgewoond en kunnen uit ervaring een ieder zo’n razend interessante dag van harte aanbevelen!
Laat je bijpraten over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van nierziekten en zorg. Fundamenteel onderzoek, toepassingen van onderzoek, leven met een nierziekte; het komt allemaal voorbij op de Wetenschapsdag 2018 op 12 oktober in Het Corpus te Leiden.

De organiserende partijen zijn de Nierstichting, Nierpatiënten Vereniging, NierNieuws en Nederlandse Federatie voor Nefrologie. Dit jaar heeft de Wetenschapsdag een extra feestelijk tintje: de Nierstichting bestaat namelijk 50 jaar en NierNieuws 10 jaar. Daarom bundelen we dit jaar de krachten met de Willem Kolffstichting. Samen organiseren we de battle of the universities, waarbij talentvolle jonge onderzoekers hun ideeën voor een medisch probleem mogen presenteren.

In het ochtendprogramma op de Wetenschapsdag presenteren de drie finalisten hun ideeën, en jij bepaalt de uiteindelijke winnaar! Ook vindt de uitreiking van de Kolff-prijs plaats, een oeuvreprijs voor iemand die zich in de geest van professor Willem Kolff verdienstelijk heeft gemaakt in de wereld van de medische wetenschap.

In de middag kan je je laten onderdompelen in de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van nieren, nierziekten, behandeling en genezing. Accreditatie is hiervoor aangevraagd voor de zorgprofessionals.

Graag nog even attentie voor het volgende:
We onderzoeken de mogelijkheid om een aantal onderwerpen te laten filmen zodat je ook vanuit huis mee zou kunnen kijken. We onderzoeken graag of er behoefte is aan dergelijke filmpjes via deze korte vragenlijst. Het invullen duurt ongeveer 1 minuut.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten