Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Vacatures contactpersonen (2x)

Het bestuur van D.I.O.R. is op zoek naar 2 contactpersonen die met raad en daad klaar willen staan voor mensen die met vragen zitten inzake de praktijk van Haemodialyse.

Voor Meander M.C. iemand die daar op dinsdag, donderdag en zaterdag dialyseert.

Voor St. Jansdal iemand die daar op maandag, woensdag en vrijdag dialyseert.

Denkt u iets te kunnen betekenen voor uw medepatienten, aarzel dan niet en meld u zich bij Ingrid Moraal, maatschappelijk werkster, op afd. B-4 of bij mevr. Cora Knijff-Spijkers, D.I.O.R. ledenadministrateur / redacteur Nieuwsbrief, email: theknijfffamily@hotmail.com, tel. 0348 – 41 86 78 of mobiel 06 – 23 77 82 78.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten