Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Vacatures bestuur

Sinds het -helaas door ziekte gedwongen- recente afscheid van Herman Hollegien als voorzitter van DIOR is Bram Krijger doorgeschoven en in zijn plaats getreden. Daardoor is thans de functie van vice-voorzitter vacant geworden.

Tevens kijken wij al geruime tijd uit naar een capabele 2e penningmeester die naast de huidige penningmeester Paul Hollegien zal opereren. Ook zal hij/zij Paul vervangen indien noodzakelijk.

Het bestuur is thans dringend op zoek naar de noodzakelijk geworden versterking. Een oproep derhalve aan alle leden, hun familie, vrienden en kennissen maar ook aan een ieder die dit leest om zich beschikbaar te willen stellen voor een van beide functies. Heeft u ook nog eens ervaring in een vergelijkbare functie dan komen we vast snel tot zaken! Het is dankbaar werk dat niet al te veel tijd in beslag zal nemen. Wij vergaderen elke 6 weken, doorgaans in Meander Medisch Centrum, afdeling B-4.

Laat van u horen!!! U kunt zich melden bij mevr. Cora Knijff-Spijkers, ledenadministrateur / redacteur Nieuwsbrief, email: theknijfffamily@hotmail.com, tel. 0348 – 41 86 78 of mobiel 06 – 23 77 82 78.

Bestuur D.I.O.R.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten