Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

De allerbeste vakantiewensen voor 2018! Kom ideeën opdoen tijdens het vakantiefestival!

 

Bent u al aan het dagdromen over wat u volgend jaar wilt gaan doen in de vakantie? Op een leuk plekje aan het strand mensen kijken, of heeft u wat meer energie en wordt het een rondreis door uw favoriete vakantieland? Laat u inspireren en informeren op het NVN Vakantiefestival 2018, op zaterdag 27 januari 2018.

Voor alle nierpatiënten in Nederland!
Jong en oud; pré-dialyserenden, dialyserenden, getransplanteerden, ouders met een kind met een nierziekte, partners van nierpatiënten. U bent allen van harte welkom!

 Datum zaterdag 27 januari 2018
 Locatie MeetingDistrict, Blokhoeve 2, 3438 LC Nieuwegein
www.meetingdistrict.nl
 Bereikbaarheid makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer
De sneltram vanaf Utrecht Centraal doet er 15 min over en ligt op 1 minuut loopafstand van het MeetingDistrict.
 Parkeren ruim voldoende gratis parkeerplaatsen


Lezingen/presentaties en informatiemarkt
Alle vertrouwde aanbieders uit binnen- en buitenland zijn weer aanwezig om u hun mooie reisprogramma’s te presenteren. Zij adviseren u, in hun eigen stand, en helpen u een keuze te maken die goed bij uw situatie past.

Gezelligheid en een reis als prijs!
Om in de vakantiesfeer te komen, zijn er verschillende leuke muzikale optredens, van Samba, naar klassiek, naar een gezellige dweilband. Er is genoeg plek om alles even rustig te bespreken of met uw gezinsleden te overleggen welke stands u nog wilt bezoeken. Voor koffie/thee en een lunch wordt gezorgd. En ja, net als vorige jaren worden er weer mooie “reis”-prijzen verloot. Je zal toch maar één van de gelukkigen zijn!

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor het volledige programma
Dit boeiende programma is voor alle leden gratis (toegang op basis van uw ledenpas), niet-leden betalen € 26,50, tenzij uw partner al lid is, dan betaalt u
€ 13,25.
Na inschrijving ontvangt u als niet-lid, de factuur voor de betaling evenals een toegangsbewijs voor het vakantiefestival 2018. Met dit bewijs heeft u toegang tot alle NVN themadagen in 2018.


Aanmelden
U kunt zich via deze link aanmelden.
  Aanmelden is mogelijk tot 13 januari 2018. Vlak voor de themadag ontvangt u een bevestiging met het programma en de routebeschrijving.Mocht het niet lukken via de link, neem dan even contact met ons op.
Mocht u na aanmelding alsnog verhinderd zijn, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven aan ons secretariaat? Tel. 035-6912128 of secretariaat@nvn.nl. Indien u zich niet of te laat afmeldt, komen wij voor onnodige kosten te staan, samen met u willen wij dat graag voorkomen.

Wij begroeten u graag op zaterdag 27 januari 2018 in Nieuwegein.

Met vriendelijke groet,
Nierpatiënten Vereniging Nederland
Mede namens de vrijwilligers van de werkgroep,

Hans Bart,
Directeur

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten