Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Jaarlijkse DIOR uitdag 11 september

Beste leden en alle nierpatiënten en overige geïnteresseerden van het Meander Medisch Centrum Amersfoort en Harderwijk en omstreken,

Het is weer bijna zover! Op maandag 11 september 2017 hebben wij weer ons jaarlijkse uitje van D.I.O.R. Wij kunnen u nog niet veel details geven over deze dag, maar we gaan er weer een mooie dag voor u van proberen te maken.

Ook dit jaar is het weer een boottocht. Uiteraard weer voorzien van een invaliden-toilet en geschikt voor rolstoel/rollator. En ook houden wij een verloting, met mooie prijzen. (€ 1,00 per stuk). Wij hopen dan ook deze keer weer op een grote opkomst.

Er kunnen totaal ongeveer 80 personen mee.

Wilt u graag mee, maar bent u nog geen lid? Dan is het prijskaartje de kostprijs per persoon. Op dit moment kunnen wij u nog geen exacte prijs geven.

U kunt er ook voor kiezen om lid te worden, dan betaalt u het lidmaatschap voor 2017 van € 15,00 per persoon. Wacht niet te lang want vol=vol!

Moet u op de maandag dialyseren, vraagt u dan of er iets geregeld kan worden? Vraag ernaar bij uw verpleegkundige.

Wij regelen daarom busvervoer vanaf de Sint-Ansfriduskerk (aan de achterkant van de oude Lichtenberg locatie, bij velen van u wel bekend. Ook zullen we indien nodig vervoer regelen vanuit Harderwijk. Wij willen met de bus rond 12.15 uur vanuit Harderwijk en 12.45 uur vanuit Amersfoort vertrekken. Het plan is om dan vanaf 13.45-14.00 uur met onze gezellige middag te gaan beginnen. We verwachten dan zo rond 20.00 uur weer terug te zijn in Amersfoort en 20.30 in Harderwijk.

De boottocht vertrekt vanuit Leerdam met een boot, de Parel van de Linge, van rederij Leerdam. De vaartocht moeten wij nog gaan bespreken, maar het zal zeker een mooie tocht worden. Tussen 18.30 en 19.00 uur zullen wij weer van de boot af in de bussen stappen die daar op ons staan te wachten.

Het ingevulde aanmeldingsformulier mag u in Amersfoort in de D.I.O.R. brievenbus doen, naast de weegschaal op de dialyse afdeling. Of u kunt een mailtje sturen of u telefonisch opgeven.

U kunt bellen met Cora Knijff  tel.nr.:0348-418678 of 06-23778278.
Email: theknijfffamily@hotmail.com. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd bellen of mailen.

De aanmelding moet uiterlijk 31 augustus 2017 in ons bezit zijn.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten