Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Herinnering Vakantiebeurs 2017

Vakantieplannen maken voor 2017?
Kom naar de
NVN-vakantiebeurs!
Voor alle nierpatiënten in Nederland!
Jong en oud, pré-dialyserenden, dialyserenden, getransplanteerden, ouders met een kind met een nierziekte, partners van nierpatiënten. U bent allen van harte welkom!

 Datum zaterdag 28 januari 2017
 Locatie MeetingDistrict, Blokhoeve 2, 3438 LC Nieuwegein
www.meetingdistrict.nl
Bereikbaarheid gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer
De halte van de sneltram vanaf Utrecht Centraal doet er 15 min. over en ligt op 1 minuut loopafstand van het MeetingDistrict.
 Parkeren ruim voldoende gratis parkeerplaatsen
Presentaties en informatiemarkt
nvn1Alle vertrouwde aanbieders uit binnen- en buitenland zijn weer aanwezig om u hun mooie reisprogramma’s te presenteren. Zij adviseren u en helpen u een keuze te maken die goed bij uw situatie past. Wilt u wat extra informatie? Maak dan een keuze uit één van de presentaties. Er is een gevarieerd programma! Op de website vindt u het volledige programma.
Gezelligheid en een reis als prijs!
nvn2Om in de vakantiesfeer te komen treden de dames van de Zingende Jukebox voor u op. Heeft u een verzoeknummer? Wilt u lekker meezingen? Laat niets u tegenhouden. Bij de gezellige reizigersbar kunt u een drankje kopen en kunt u even bijkomen of met uw gezinsleden overleggen welke stands u nog wilt bezoeken. Voor koffie/thee en een lunch wordt gezorgd. En ja, net als vorige jaren worden er weer mooie “reis”-prijzen verloot. Je zal toch maar één van de gelukkigen zijn!
Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor het volledige programma.
Dit boeiende programma is voor alle leden gratis (toegang op basis van uw ledenpas), niet-leden betalen € 26,50, tenzij uw partner al lid is, dan betaalt u €13,25. Na inschrijving ontvangt u als niet-lid, de factuur voor de betaling evenals een toegangsbewijs voor de Vakantiebeurs 2017. Met dit bewijs heeft u toegang tot alle NVN themadagen in 2017.
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via deze link naar het formulier op onze website.

nvn3Aanmelden is mogelijk tot 6 januari 2017. Vlak voor de themadag ontvangt u een bevestiging met het programma en de routebeschrijving.

Mocht u na aanmelding alsnog verhinderd zijn, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven aan ons secretariaat? Tel. 035-6912128 of secretariaat@nvn.nl. Indien u zich niet of te laat afmeldt, komen wij voor onnodige kosten te staan, samen met u willen wij dat graag voorkomen.

Wij ontmoeten u graag op zaterdag 28 januari 2017 in Nieuwegein.

schrijf u in!

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten