Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Dialyse-taxivervoer m.i.v. 1-1-2017

NVN logo jpg

Van: Steun- en AdviesPunt

Voor dialyse-taxivervoer is per januari 2017 een eigen bijdrage vereist van € 100,- Houd er bovendien rekening mee dat als u overstapt naar “Basis Exclusief” u meer premie gaat betalen en uw polisvoorwaarden veranderen. Basis Exclusief is een zgn. restitutiepolis, wat inhoudt dat u zelf uw behandelaars en zorgverleners kunt kiezen.

Het is mogelijk dat bij deze verzekeringsvorm behandelingen niet volledig vergoed worden en u een lager bedrag aan kilometervergoeding voor ziekenvervoer krijgt dan via bijvoorbeeld de basisverzekering. Basis Exclusief biedt daarentegen wel een volledige kilometervergoeding. Bij de meeste verzekeraars kunt u, net als bij Zilveren Kruis Achmea, via een restitutiepolis een ongecontracteerde ziekenvervoerder inschakelen.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten