Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Wist u dat…..

logo

In 2015 waren van de 513 levende nierdonoren er 198 familieverwant en 123 partner van de ontvanger. Samen goed voor 62,5% van de donaties.

In Nederland 610.000 mantelzorgers lang en intensief, d.w.z. langer dan 3 maanden en meer dan 8 uur per week, zorg verlenen aan een naaste waarbij het bij vier op de vijf familie betreft. Dit heeft ook een keerzijde: een op de toen mantelzorgers is zwaar belast; een op de drie verliest wel eens het geduld.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten