Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Collectevrijwilligers gevraagd!

foto collectevrijwilligers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Nierstichting is enorm blij met alle collectevrijwilligers. Tijdens de collecteweek halen collectanten jaarlijks zo’n € 4 miljoen op. Dat is ongeveer 25% van onze totale inkomsten. Als collectevrijwilliger lever je dus een directe en essentiële bijdrage aan het werk van de Nierstichting.

De collectecoördinator en de wijkcoördinator ondersteunen de collectanten en de organisatie van de collecteweek. Ben je nog geen collectant, maar wil je het wel worden? Meld je aan: www.nierstichting.nl/collectant

Maak de wereld van nierpatiënten weer groot
De collecteweek van 2016 is van 18 tot en met 24 september. We hopen op jouw inzet; zo kunnen we samen alles op alles blijven zetten, zodat mensen met een nierziekte in leven blijven en écht blijven leven. Leven gaat voor!

Een dialyseapparaat is groots. Het houdt nierpatiënten zoals Fabian in leven. Maar je zult er maar aan vastzitten: 40 uur per week. Dat is zwaar en maakt je wereld klein. Daarom heeft de Nierstichting grote ambities. Wij maken de kunstnier klein. En we krijgen nierziekten klein. Elke bijdrage, groot of klein, maakt de wereld van nierpatiënten weer groot.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten