Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

N.V.N. krijgt een 8. Proficiat!

NVN logo jpg

De Wisselwerking is voor 71% van de leden de belangrijkste reden om lid te worden van de NVN. Daarnaast zijn het bundelen van krachten voor algemene belangenbehartiging (43%) en het gevoel vertegenwoordigd te zijn en er niet alleen voor te staan (34%) belangrijke redenen voor het lidmaatschap.

Alles overwegend beoordeelden de leden de NVN met een 8,0 in de laatste achterbanraadpleging. Lees meer over de resultaten van de achterbanraadpleging 2015.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten