Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Donoren voor donoren

logo

Op www.nierdonatiebijleven.nl delen nierdonoren en transplantatiepatienten hun ervaringen en krijgt u ondersteuning bij het (afwegings)proces voorafgaand aan nierdonatie bij leven. Ook biedt de site medische, practische en financiele informatie. Wie eens van gedachten wil wisselen met iemand die het hele proces al heeft meegemaakt, kan terecht bij de Vrijwilligers van Donoren voor donoren, een telefoonteam dat aan de site is gekoppeld. Dit team van nierdonoren beantwoordt telefonisch of per e-mail vragen van patienten of potientele donoren. U kunt hen bereiken via: 0800-222 12 34 (gratis) of via vraag@nierdonatiebijleven.nl.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten