Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

A.L.V. / Contactmiddag 2016

diorzondertekstBeste dialysepatiënten,
Hierbij willen wij u graag uitnodigen voor de Contactmiddag/Algemene Ledenvergadering welke  wordt gehouden op donderdag 16 juni 2016. Deze keer is de locatie: Gebouw Railzicht van  Amersfoort-CS naast de P & R Zuid. Na de algemene ledenvergadering is er weer gelegenheid om een aantal spelletjes te doen en houden we ook weer een verloting. Bij spelletjes kunt u denken aan o.a. klaverjassen, sjoelen, triominos, rummikub etc. Heeft u nog een speciale wens, laat het ons horen en misschien kunnen wij dan aan uw wens voldoen. Iedereen is deze middag welkom, ook als u geen lid bent. Alles mag, niets moet is ons motto voor deze middag. De entree voor deze middag is gratis. (voor niet leden € 2.50).

U wordt vanaf +/- 13:00 uur verwacht met een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij. Rond 16.30/17.00 uur hopen wij deze gezellige middag weer af te sluiten. Moet u die middag dialyseren, maar wilt u toch graag komen, dan kunt u overleggen met de verpleegkundige of u op een andere tijd eventueel kunt dialyseren. Wilt u graag komen, maar heeft u geen vervoer? Graag even een belletje zodat wij u hiermee eventueel kunnen helpen.

Deze aanmelding (zie onder) kunt u deponeren in de D.I.O.R. bus op de dialyse afdeling.
U kunt zich ook aanmelden bij: Cora Knijff, telefoon: 0348-418678, mobiel 06-23778278 of per email: theknijfffamily@hotmail.com. Na aanmelding krijgt u een plattegrond per email of post toegestuurd.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur van D.I.O.R.

Agenda ALV 2016
Aanvang: 14.00 uur
1. Opening (voorzitter)
2. Jaarverslag 2015 (Lia secretaris)
3. Jaarverslag penningmeester (Paul penningmeester)
4. Verslag kascontrolecommissie (een van de leden)
5. Bestuursverkiezing (aftredend A. Neef en herkiesbaar)
Benoeming Bram Krijger tot bestuurslid (i.v.m. overlijden Jaap Prior)
6. Rondvraag
————————————————————————————————————————–
Aanmeldingsformulier voor de contactmiddag / Algemene Leden Vergadering in gebouw
Railzicht in AMERSFOORT op donderdag 16 juni 2016.
Naam: ………………………………………………………………………………………
Adres: ………………………………………………………………………………………
Postcode + Woonplaats: …………………………………………………………………
Telefoonnummer: …………………………………………………………………………

Komt met …… personen / Is lid / wil lid worden.
Komt met eigen vervoer / heeft geen vervoer en wil graag dat er contact wordt opgenomen.
Heeft wel/geen rolstoel/rollator.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten