Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

TV De Spoorhazen: Niets is wat het lijkt! 


niets-is-wat-het-lijkt-poster-Nierpatienten-(003)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kluchtig blijspel in vier bedrijven door Jan Tol en Astrid Baijs,

Moet je als ouders nu optreden als je ziet dat het huwelijk van je dochter en zoon niet goed is?
En hoe pak je dat dan aan? Arnold Koopmans en Margretha Buismans denken daar de oplossing voor te hebben gevonden. Ze sturen de dochter en schoonzoon van Arnold naar een hotelletje, waar Margretha eens gaat bekijken hoe het werkelijk zit tussen die twee.

Het voordeel is dat ze Margretha niet kennen, dus die kan rustig haar gang gaan. Denkt ze! Het wordt echter anders als er in een hotelletje nog meer mensen zijn die Margretha nu juist wel kennen! Als bovendien de bazige hoteleigenaresse en haar meer dan luie dochter zich overal mee gaan bemoeien en Margretha genoodzaakt is om “under cover” te gaan, roept ze ook de hulp van Arnold in. Dit leidt tot nog meer vreemde (komische) situaties en dreigt alles echt uit de hand te lopen, waardoor uiteindelijk “Niets meer is wat het lijkt!”

Al met al weer een dolkomisch blijspel van deze auteurs, die al vele successen hebben geboekt met hun overbekende blijspelen en kluchten.

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten