Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Wijzigingen taxivervoer 2016

Voor alle dialyse patiënten gaan vanaf 1 januari 2016 de nieuwe contracten in tussen de taxibedrijven en de zorgverzekeraars. Het kan dus zijn dat u vanaf 1 januari 2016 met een andere vervoerder zult gaan reizen.

Bent u verzekerd bij Achmea (Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis, Fbto , Avero, Inshared)? U kunt dan bij uw taxibedrijf navragen of zij u in 2016 mogen vervoeren.
Als uw vervoerder geen contract heeft, kunt u nu al bellen met een postcodelijn om te zien welk bedrijf u mag vervoeren in 2016. Telefoonnummer 0900 829 42 24, kies een 2 en voer uw postcode in. U kunt nu met het nieuwe taxibedrijf afspraken maken voor vervoer in 2016.

Taxibedrijven die in 2016 voor Achmea gaan rijden zijn i.i.g. : Houwen, Transvision en Witteveen. Voor overige verzekeraars geldt dat U bij uw taxibedrijf kunt navragen of zij u in 2016 mogen vervoeren. Heeft het bedrijf geen contract meer met uw verzekering, neem dan contact op met de vervoerslijn van uw verzekering om na te vragen met welk bedrijf u wel mag reizen. Mocht u hulp nodig hebben, horen wij dit graag.

Vriendelijke groet,
Marion Swager & Ingrid Moraal
Maatschappelijk werk dialyse-afdeling
033-850 26 58

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten