Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

NVN Vakantiebeurs 23 jan. 2016

NVN logo jpg

Op vakantie als nierpatiënt? Er is meer mogelijk dan u denkt!

Beste reiziger,
Binnenkort kunt u zich weer laten inspireren, informatie inwinnen en een mooie reis uitzoeken. Wij organiseren op zaterdag 23 januari 2016 de NVN-Vakantiebeurs!

Voor alle nierpatiënten in Nederland!
Jong en oud; pré-dialyserenden, dialyserenden, getransplanteerden, ouders met een kind met een nierziekte, partners van nierpatiënten. U bent allen van harte welkom!
Datum: zaterdag 23 januari 2016
Locatie: Meeting District, Blokhoeve 2, 3438 LC Nieuwegein
www.meetingdistrict.nl

Bereikbaarheid:
Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. De halte van de sneltram vanaf Utrecht Centraal doet er 15 min over en ligt op 1 minuut loopafstand van het MeetingDistrict.
Parkeren meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen

Lezingen/presentaties en informatiemarkt:
Uiteraard valt er weer van alles te beleven. Zoekt u een reisadvies op uw lijf geschreven? Aanbieders uit binnen- en buitenland presenteren hun reisprogramma en helpen u een keuze te maken. Wilt u wel eens horen hoe een ander dat allemaal geregeld heeft? Bezoek dan één van de lezingen of presentaties. U hoort dan wat er allemaal mogelijk is.
Gezelligheid en ook nog een reis als prijs!

Onze opzet:
is om er voor u een gezellige dag van te maken. Geniet van de hapjes en drankjes, de vrolijke muziek en de informatieve en leuke kraampjes op de markt. En ja, net als vorige jaren worden er weer mooie ‘reis’-prijzen verloot, zoals o.a. 1 week naar Antalya in Turkije door Corendon of 1 week in een stacaravan van de Nierstichting. Het dialysecentrum Ravenstein stelt een midweek in de Stadsherberg De Keurvorst als prijs ter beschikking. De prijs van Elyseklinieken is nog een verrassing. Misschien bent u wel één van de gelukkigen!

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor het volledige programma!

De NVN hoopt u hiermee een boeiend programma aan te bieden. Voor alle leden is deze dag gratis (toegang op basis van uw ledenpas), niet-leden betalen € 26,00, tenzij uw partner al lid is, dan betaalt u € 13,00.
Na inschrijving ontvangt u als niet-lid, de factuur voor de betaling evenals een toegangsbewijs voor de Vakantiebeurs 2016. Met dit bewijs heeft u toegang tot al onze themadagen in 2016.

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden via deze link naar het formulier op onze website. Mogelijk tot 5 januari 2016. Vlak voor de themadag ontvangt u een bevestiging met het programma en de routebeschrijving.
Mocht u na aanmelding alsnog verhinderd zijn, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven aan ons secretariaat? Tel. 035-691 21 28 of secretariaat@nvn.nl. Indien u zich niet of te laat afmeldt, komen wij voor onnodig hoge kosten te staan, samen met u willen wij dat graag voorkomen. Wij begroeten u graag op zaterdag 23 januari 2016 in Nieuwegein.

Nierpatiënten Vereniging Nederland
Mede namens de vrijwilligers van de werkgroep,
Hans Bart, directeur

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten