Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

Themadag over werk en inkomen (13 juni 2015)

NVN logo jpg

Themadag over werk en inkomen – 13 juni 2015

Komende zomer organiseert de NVN een themadag over het onderwerp ‘Werk en Inkomen’.

Iedere levensfase kent zijn eigen uitdagingen. Zo loop je bijvoorbeeld tijdens je werkzame leven tegen bepaalde vragen aan: Hoe kom ik aan een leuke baan? Waar blink ik eigenlijk in uit? Wil ik wel voor een baas werken of begin ik liever voor mezelf? Hoe blijf ik mezelf ontwikkelen? Hoe maak ik een goede indruk bij een sollicitatie? Maar ook: Wat moet ik doen als mijn nierziekte werken belemmerd? Op welke uitkeringen kan ik aanspraak maken? Hoe zorg ik ervoor dat mijn financiën nu en in de toekomst op orde blijven? Komen deze vragen je bekend voor? Dan is deze dag voor jou bedoeld!

Themadag over werk en inkomen
Zaterdag 13 juni 2015
Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk

Tijdens deze themadag willen we je inspireren om je carrière die boost te geven waar jij naar zoekt! Stel je persoonlijke programma samen door een keuze te maken uit de verschillende presentaties, workshops en rondetafelgesprekken! Wij hopen hiermee dat vele vragen over dit onderwerp beantwoord zullen worden!

Kies zelf over welke onderwerpen je graag meer wilt weten, laat je inspireren door professionals en andere nierpatiënten en ontspan tijdens de lekkere lunch en gezellige borrel!

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de workshop- en presentatierondes.

Praktische informatie
NVN-leden hebben gratis toegang tot de themadagen. Niet-leden kunnen aan themadagen deelnemen en betalen € 26,- of € 13,00 wanneer hun partner al lid is. Voor die prijs heb je de rest van het jaar gratis toegang tot alle themadagen. Voor alle voordelen en de inhoud van het lidmaatschap verwijzen wij je naar onze website: www.nvn.nl

Je kunt je aanmelden via deze link. (naar onderen scrollen) Aanmelden is mogelijk tot maandag 25 mei 2015. Vlak voor de themadag ontvang je een bevestiging met het programma en de routebeschrijving.

Mocht je na aanmelding alsnog verhinderd zijn, wil je dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven aan ons secretariaat? Tel. 035-6912128 of secretariaat@nvn.nl. Indien je je niet of te laat afmeldt, komen wij voor onnodig hoge kosten te staan, samen met jou willen wij dat graag voorkomen.

Wij kijken er naar uit je op 13 juni te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Nierpatiënten Vereniging Nederland

Mede namens de vrijwilligers
Hans Bart
Directeur

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten