Nierpatiëntenvereniging D.I.O.R. Amersfoort

NVN vakantiebeurs 24 januari 2015

Verandering van omgeving? Reizen tot u erbij neervalt? Gaat u met ons de uitdaging aan?

De NVN nodigt u uit om op zaterdag 24 januari 2015 de Vakantiebeurs 2015 te bezoeken.
Locatie: Aristo Accomodaties, Teleportboulevard 100, 1043 EJ Amsterdam. www.aristo.nl
Bereikbaar: naast station Sloterdijk en nabij de ringweg A10
Parkeren: eigen parkeergarage met voldoende invalidenparkeerplaatsen

Alle NVN leden, partners en introducees zijn welkom (jong én oud, mensen met beginnende nierschade, dialyserenden, getransplanteerden, partners, ouders met kinderen met een nierziekte).

Verwendagje
“Dit is veel leuker dan thuis achter de computer een vakantie boeken of naar een reisbureau gaan”. Op deze gezellige markt krijgt u uitgebreide informatie en presenteren de standhouders uit binnen- en buitenland veel goede reisideeën. U wordt verwend met lekkere hapjes, drankjes onder begeleiding van gezellige live muziek.

U kunt zich niet alleen uitstekend laten informeren over reizen maar ook over dialysefaciliteiten, medische begeleiding of andere specifieke mogelijkheden. En dat allemaal in een vrolijke vakantiesfeer.

Heeft u nog twijfels of vragen over een bestemming of hoe u zo’n reis of trip moet organiseren? Kijk dan bij het aanbod van de parallelsessies naar een onderwerp dat op uw situatie gericht is. Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt…..Reserveer dus tijdig een plaatsje bij één van deze interessante parallelsessies!

Reis als prijs!
Hmmm, bent u wel eens op Mallorca geweest? Bent u één van de gelukkigen? Aan het eind van de dag worden mooie vakantiereizen als prijs verloot. Hoe ….. dat leest u in de Wisselwerking van december. Hou de Wisselwerking van december in de gaten of “like” de Facebookpagina van de NVN.

De NVN hoopt u hiermee een boeiend programma aan te bieden.
Voor leden is deze dag gratis (toegang op basis van uw ledenpas), niet-leden betalen € 25,00, tenzij uw partner al lid is, dan betaalt u € 12,50. Een gratis lidmaatschap voor 2015 zit hierbij inbegrepen!
Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betaling. Na betaling ontvangt u een tijdelijke ledenpas die tevens als entreebewijs dient. Voor alle voordelen en de inhoud van het lidmaatschap verwijzen wij u naar onze website: http://www.nvn.nl/

Uw aanmelding (zie onder) ontvangen wij graag voor 10 januari 2015.

Mocht u onverhoopt na aanmelding toch verhinderd zijn aan deze dag deel te nemen dan verzoeken wij dringend dit bijtijds te melden bij het secretariaat van de NVN, 035 – 69 121 28. Bij niet op tijd afmelden komen wij voor onnodige hoge cateringkosten te staan.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en begroeten u graag op zaterdag 24 januari 2015.

Nieuwsgierig geworden naar het programma en de workshops? Meer informatie lezen of inschrijven kunt u op de webpagina van de NVN: www.nvn.nl/vakantiebeurs2015.
U komt toch ook?

dior.nu maakt gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten